please wait, site is loading

sobre mi i contacte

                                                                       EN  CAT  ES  FR  DE  NED

foto aibo krkic

 

Aibo Krkic

 

– Artista Gràfic – Art Digital Abstracte – Impressió Fina –

barcelona

 

Una animació,  un instant,  un quadre .  Abstracte , una imatge suggestiva i sensitiva.

 

Inspiració, creació, composició i edició de gràfics digitals en moviment … és la base conceptual en què s’assenten els projectes que dissenyo.

 

Un procés creatiu que desenvolupo a partir de software d’imatges fractals en la creació d’art digital.

 

Solucions digitals amb multitud de paràmetres que modifiquen la física i el color em transporten al resultat final en format vídeo. Aconsegueixo milers de fotografies de cada composició; una pel · lícula única i plena de fotogrames.

 

M’apassiona, m’interessa cada fase d’aquest procés … un fragment, un instant, un fotograma de cada composició, de cada vídeo resultant. Els extrec del mitjà digital i els trasllado al món físic, perquè en el seu nou format es transformin en un quadre, una imatge abstracta suggerent i sensorial.

 

Una vida dedicada a l’art. De formació acadèmica en Ciències de l’Art Aplicades, especialitzat en escultura i ceràmica, la meva trajectòria professional va prendre un nou rumb dedicant-me durant dues dècades a la indústria musical; component obres per a importants companyies de dansa contemporània. Amb el canvi de segle, i els reptes que planteja la societat de la informació, em vaig especialitzar en la creació i administració d’espais online fins a principis de 2012 Aquesta nova etapa em porta a una nova immersió: fusionar art i entorns digitals.

 

Especialitzat en estimulació cognitiva, col·laboro amb Josep Font, Mental Trainer del Projecte Omega, organització que ofereix als prestigiosos centres mèdics diferents mètodes de neuroestimulació sensorial per mitjà de l’estimulació visual.

 

Aquesta és la base, el punt de partida del meu treball artístic, gran part de les investigacions les aplico a les meves col · leccions per al disseny d’interiors, decoració de cases i oficines aportant als espais un punt de neuroestimulació i neurorelajación.

 

 

 

shareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn